Maandelijkse Q&A

stel je vragen en maak impact!

Aan de slag met je fondsenwerving

Dit maandelijkse vragenuurtje is bestemd voor al je vragen rondom fondsenwerving. Het kan zijn dat je het programma Focus op Fondsenwerving bij mij gevolgd hebt en weet hoe waardevol het is om ook de vragen van anderen te horen, waar ook jij weer van kunt leren. Zo blijf je in beweging en gefocust op je fondsenwerving en dus op het maken van impact.

Het kan ook zijn, dat je nog niet mee hebt gedaan met mijn programma en dat dit een van je eerste stappen is om nu te gaan focussen op je fondsenwerving. Hoe fijn is het dan als er iemand met je meedenkt en kijkt voor praktische tips en tools. Als dit het geval is, plan dan eerst proefsessie in en beslis daarna of je structureel mee wilt doen (maandelijks opzegbaar).

Voor wie?

1. Je hebt bij mij het programma Focus op Fondsenwerving gevolgd. Meld je dan hier aan voor de maandelijkse Q&A (let op deelnameprijs is per persoon).
  2. Je bent nog niet met mij bekend en wilt graag aan de Q&A deelnemen. Plan dan hier je vrijblijvende proefsessie in!

Hoe werkt het?

• De online Q&A (1 uur) vindt elke 2e donderdag van de maand in de ochtend (10.30 uur) plaats.
  • Je kunt je vragen insturen voorafgaand aan de sessie.
  • Er worden diverse vragen van verschillende deelnemers behandelt, je leert dus ook van elkaar!
  • De opname van de Q&A-sessie vind je na afloop terug in de online leeromgeving.

Prijs: € 90,- exclusief btw voor een half jaar (€ 15,- per maand). Na een half jaar word je deelname verlengd.

Wat neem je mee uit deze sessie?

• Welke stappen je hiervoor kunt zetten
  • Mogelijkheden voor een structurele inkomstenstroom

Lees hieronder wat deelnemers uit mijn eerdere Groeisessies haalden: