Durlstone Foundation Zimbabwe

Centraal in mijn leven en in mijn werk staat mijn missie: zoveel mogelijk kwetsbare kinderen in een veilige en liefdevolle omgeving laten opgroeien. Ik vind dat ieder kind recht heeft op onderwijs. Kennis is van groot belang voor vrijheid. Ieder kind heeft recht op een toekomst. Om deze kinderen in Zimbabwe te kunnen ondersteunen, steun ik de Durlstone Foundation.

Ik voel me bevoorrecht dat mijn wieg in een deel van de wereld stond waar ik het, nog steeds,  heel goed heb. In heel veel landen in de wereld is er armoede en één daarvan is Zimbabwe. In een dorp aldaar staat een school, waar de kinderen uit de verre omtrek naar toe komen om 7 jaar basisonderwijs te krijgen. Voor deze school zet Stichting Durlstone zich in. Het is een project voor inmiddels ruim 850 kinderen. Alles wat er aan fondsenwerving binnenkomt, gaat rechtstreeks naar de stichting. Er is geen sprake van grote gebouwen en directeuren. Niets blijft achter de strijkstok hangen.

Gemiddeld slaagt 80% van de Durlstone kinderen voor het staatsexamen in Zimbabwe. Dit percentage overtreft inmiddels ruimschoots het nationaal gemiddelde in Zimbabwe.

Voor € 30,-  kan een kind een jaar lang naar school in Zimbabwe. Elke donatie is welkom. Wil je een bijdrage leveren aan de toekomst van deze kinderen? Maak dan vrijblijvend een donatie over naar NL52ASNB0706695569 t.n.v. CaluWay Advies o.v.v. Donatie Durlstone Foundation Zimbabwe. Ik zorg 1x per maand dat alle binnengekomen donaties naar Durlstone worden overgemaakt. Voel je uiteraard vrij om zelf een donatie aan Durlstone te doen en direct op de hoogte te worden gehouden van het nieuws van deze stichting.