AANBOD

Veel stichtingen zie ik hard werken, ploeteren, waarbij ze de fondsenwerving vaak als bijzaak zien en pas aan bod komt als er geld nodig is. Herken jij dat? Dan leer ik je graag hoe je voor jouw stichting bestaansrecht kunt creeren door je fondsenwerving strategisch en duurzaam in te richten. Ik geef je inzicht in fondsenwerving en in jouw unieke kracht als stichting en ook als persoon, zodat je een stevige en stabiele basis hebt om je stichting verder te laten groeien en meer kwalitatieve impact te realiseren.

Via mijn trainingen of coaching kun je een volgende stap zetten naar het professionaliseren van je stichting.

Focus op Fondsenwerving

Tijdens dit traject gaan we aan de slag om jouw fondsenwerving strategisch en duurzaam neer te zetten. Je professionaliseert je aanpak en werkwijze, je omgang met relaties en zorgt voor een stevige basis en bestaansrecht voor je stichting.

Groeisessie

Plan een Groeisessie wanneer je momenteel vastloopt met de fondsenwerving voor je stichting. Ben je op zoek naar een sparringpartner, creatieve invalshoeken, advies om verder te kunnen, het totaalplaatje even vanuit een objetieve hoek te kunnen bekijken?

Femke de Caluwé

Ik help jou met fondsenwerving voor je stichting. Ik ondersteun je met het werven van geld, tijd, middelen en/of expertise, zodat jij je ambities en doelstellingen kunt realiseren. Zo kun jij je bezighouden met de strategie van je stichting, in plaats van constant bezig te zijn met operationele zaken.

Wat neem je mee uit deze sessie?

  • Hoe je je gewenste impact kunt realiseren.
  • Welke stappen je hiervoor kunt zetten
  • Mogelijkheden voor een structurele inkomstenstroom

Lees hieronder wat deelnemers uit mijn eerdere Gratis Groeisessie (nu Kennismakingssessie) haalden:

Tijdens de groeisessie krijg je een laagdrempelige introductie van oplossingen voor grote pijnpunten.

Matthijs van de Wetering

Tjeko

De groeisessie biedt meer dan de agenda vooraf aan verwachtingen oproept. Echt een aanrader!

Hans van den Akker

Libertum

Echt bruikbare tips en handvatten gekregen!

Debora Boadu

The Melting Shop

Dat het een praktische, open en laagdrempelige groeisessie is. Iedereen kan ervaren wat fondsenwerving is door eraan deel te nemen.

Mirai van der Burg - Mirza

Tjeko

Fondsenwerving is niet enkel het inzamelen van geld/donaties. Femke komt als super enthousiast en betrouwbaar persoon over met een interessant verhaal over haar eigen werkwijze en hoe ze daar is gekomen. De groeisessie maakt je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden bij fondsenwerving!

Janneke Smits

SUPclean-up

Zeker doen! Heel praktisch en je weet waar je moet gaan beginnen en hoe.
De informatie is waardevol.

Gwyn van der Giessen

Diverse stichtingen

Femke heeft zich een aantal jaren ingezet voor Stichting MUZIEK AAN BED. Ik heb haar meegemaakt als heel betrouwbaar, snel en precies. Altijd vrolijk en met verstand van zaken. Femke blijft ook onder grote druk rustig wat ik een heel sterke eigenschap vind. Femke ‘s betrokkenheid en gedrevenheid hebben de Stichting op een hoger plan gebracht en daar plukken wij nu de vruchten van. We zijn in alle opzichten gegroeid en kunnen nu nog meer van waarde zijn voor onze doelgroep.

Marieke van der Heijden

MUZIEK AAN BED