AANBOD

Veel stichtingen zie ik hard werken, ploeteren, waarbij ze de fondsenwerving vaak als bijzaak zien en pas aan bod komt als er geld nodig is. Herken jij dat? Dan leer ik je graag hoe je voor jouw stichting bestaansrecht kunt creeren door je fondsenwerving strategisch en duurzaam in te richten. Ik geef je inzicht in fondsenwerving en in jouw unieke kracht als stichting en ook als persoon, zodat je een stevige en stabiele basis hebt om je stichting verder te laten groeien en meer kwalitatieve impact te realiseren.

Via mijn trainingen of coaching kun je een volgende stap zetten naar het professionaliseren van je stichting.

Focus op Fondsenwerving

Tijdens dit traject gaan we aan de slag om jouw fondsenwerving strategisch en duurzaam neer te zetten. Je professionaliseert je aanpak en werkwijze, je omgang met relaties en zorgt voor een stevige basis en bestaansrecht voor je stichting.

Groeisessie

Plan een Groeisessie wanneer je momenteel vastloopt met de fondsenwerving voor je stichting. Ben je op zoek naar een sparringpartner, creatieve invalshoeken, advies om verder te kunnen, het totaalplaatje even vanuit een objetieve hoek te kunnen bekijken?

Wat neem je mee uit deze sessie?

• Welke stappen je hiervoor kunt zetten
  • Mogelijkheden voor een structurele inkomstenstroom

Lees hieronder wat deelnemers uit mijn eerdere Gratis Groeisessie (nu Kennismakingssessie) haalden:

Dat het een praktische, open en laagdrempelige groeisessie is. Iedereen kan ervaren wat fondsenwerving is door eraan deel te nemen.

Mirai van der Burg - Mirza