E-book Succesvol Fondsen Werven

7 tips die je direct kunt toepassen voor je stichting.

Groeisessie voor je stichting

Al 20 jaar werk ik samen met stichtingen en goede doelen en zie dat velen van hen fondsenwering vaak nog als bijzaak zien. Dat gaat uiteindelijk ten koste van het bestaansrecht van je stichting. Voor echte, duurzame impact is het belangrijk dat je op meerdere vlakken investeert in je stichting om zo te kunnen groeien en je doelgroep nog beter te kunnen helpen. Dit kan alleen als je je fondsenwerving goed op de rit hebt en een strategisch plan opzet en uitvoert. Impact maken begint bij het inrichten van je stichting op fondsenwerving, wat vervolgens leidt tot focus, zekerheid, bestaansrecht, meer impact en rust. Kortom:

• Realiseer meer impact met je stichting.
  • Maak echt een verschil in deze wereld voor je doelgroep die dit zo hard nodig heeft.
  • Start met fondsenwerving.
  • Maak een goed, concreet en doordacht plan.
  • Ga van vrijwilligersorganisatie naar professionele stichting.

Groeiprogramma

Ik hoor veel te vaak dat stichtingen fondsenwerving als bijzaak zien. Als iets dat we ‘even’ doen als er geld nodig is voor een project of een nieuw idee. Als iets dat veel mensen niet leuk vinden om te doen. En daar ligt een deel van mijn missie, want fondsenwerving is namelijk ontzettend leuk om te doen! En geloof me zo stond ik er eerst ook niet in, maar met alle kennis en ervaring die ik nu heb, kan ik je vertellen, het is echt gaaf om te doen! Mits je het goed aanpakt. Daarom heb ik het Groeiprogramma Focus op Fondsenwerving ontwikkeld. In dit programma leer je wat je moet weten en nodig hebt om jouw fondsenwerving structureel in te zetten en niet ad hoc in te vullen en gaan we direct aan de slag om alles te implementeren!

Gratis werksessie voor stichtingen

Tijdens deze sessie, die circa 2 uur duurt, deel ik mijn kennis en ervaring over fondsenwerving. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan mij en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Elke maand werken we aan een thema. Meld je aan via onderstaande knop, deelname is gratis. Een donatie is welkom en zal volledig worden gedoneerd aan Stichting Otuke.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen te laten opgroeien in een liefdevolle en veilige omgeving. Dit doe ik door stichtingen te ondersteunen met fondsenwerving. Ik wil jou daar graag bij helpen.