Goede doelen

Centraal in mijn leven en in mijn werk staat mijn missie: zoveel mogelijk kwetsbare kinderen in een veilige en liefdevolle omgeving laten opgroeien. Ik vind dat ieder kind recht heeft op onderwijs. Kennis is van groot belang voor vrijheid. Ieder kind heeft recht op een toekomst. Ik steun daarom diverse stichtingen.

Stichting Otuke

INVESTEREN IN VERANDERING
Stichting Otuke gooit een (kleine) steen in de economische vijver van Oeganda. Zo ontstaan kleine kringen van mensen die samen gaan werken, van elkaar willen leren en verbonden willen zijn in de oplossing om armoede de wereld uit te helpen. Ze zien deze kringen langzaam groter worden en nieuwe kringen ontstaan. Otuke verbindt groepen in Nederland aan spaargroepen in Oeganda. Door de verhalen uit Oeganda ontstaat betrokkenheid en wordt het effect van de investering concreet zichtbaar. Hiermee worden ambassadeurs gecreëerd en deze steken met hun enthousiasme anderen aan om ook in spaargroepen te investeren.

ADONG JOSEPHINE heeft geïnvesteerd in haar winkel. Door de lening heeft ze nu een ruimer aanbod en is ze daarnaast een klein hotel begonnen. Doordat haar inkomsten zijn toegenomen kunnen nu al haar 5 kinderen naar school en kan ze eten en kleding voor hen kopen. Haar man is tijdens de oorlog ‘verdwenen’. Ze staat er dus alleen voor. Door wat ze nu heeft bereikt heeft ze weer zelfvertrouwen gekregen. Ze is heel erg blij om bij een spaargroep te horen.

OKOLLA GUIDO is gaan investeren in geitjes met de lening uit de spaargroep en hierdoor kan hij nu de de schoolbijdrage voor al zijn 5 kinderen betalen.

Voor € 30,-  kan er worden geïnvesteerd in een geitje.
Elke donatie is welkom voor Stichting Otuke. Wil je een bijdrage leveren aan de toekomst van deze oorlogsslachtoffers en hun kinderen? Help deze mensen en kinderen dan direct door een donatie te doen.

Stichting Muziek aan Bed

Wat is er mooier dan met livemuziek een bijdrage te kunnen leveren aan het sociale en emotionele welzijn van kwetsbare mensen in onze samenleving? Stichting Muziek aan Bed heeft sinds 2010 als missie om een landelijk dekkend netwerk van live muziek aan bed te realiseren.

Muziek aan Bed (voor zieke kinderen en volwassenen in ziekenhuizen) of Muziek aan Tafel (voor instellingen waar mensen verblijven met een vorm van dementie) zijn de twee grote projecten die onder onze stichting vallen.

Livemuziek activeert, brengt vrolijkheid of geeft juist rust. Patiënten en bewoners zingen en dansen mee. Herinneringen van lang geleden duiken op. Muziek aan Bed heeft inmiddels een repertoire opgebouwd van Bach tot Beatles, van kinderliedjes tot liedjes uit de oude doos, van Arabische muziek tot jazz en van filmmuziek tot Caribische muziek. Op deze manier kan er in iedere kamer de juiste snaar worden geraakt. Steun een magisch moment!

Download mijn gratis e-book

Succesvol Fondsen Werven

7 effectieve en werkbare tips voor je stichting