Focus op Fondsenwerving

voor je stiching

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

In een groep van maximaal 6 deelnemers ga je aan de slag
om structureel inkomsten te genereren.

Tijdens het gehele programma
en daarna sta ik met mijn kennis
en ervaring voor je klaar
en ontvang je persoonlijke feedback.

BEWEZEN METHODE

Geen stoffige boeken vol theoretische modellen, maar direct toepasbare tools en templates. Geen les van een trainer, maar van een succesvolle fondsenwerver uit het veld. Na dit programma heb je een op maat gemaakt actieplan voor structurele inkomsten.

NIET GOED, GELD TERUG

Kwaliteit, persoonlijke begeleiding en 100% inzet zijn vanaf dag 1 mijn prioriteit naar jou.

Binnen hetzelfde jaar heb je de investering (en meer) in dit programma terugverdiend.

30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Vol zelfvertrouwen succesvol inkomsten genereren voor je stichting?

Online kun je overal leren hoe je donateurs kunt werven en projectplannen voor fondsen kunt schrijven. Maar wat maakt jou nu een echt goede fondsenwerver?

In september starten we met een nieuwe groep!

Van van alles een beetje naar focus, impact en meerwaarde

Kennis hebben van fondsenwerving is leuk, maar het kunnen het toepassen is veel belangrijker. Met dit programma leer je hoe je dat aanpakt.

Fondsenwervers die met hun goede ideeën gevers aan de stichting binden.
Fondsenwervers die flexibel en weerbaar zijn in een tijd waarin constant veel verandert.
Die oog hebben voor details, maar steeds ook weer in de helikopterview stappen.
Die veel zelf kunnen regelen, maar vooral ook goed een team kunnen aansturen en enthousiasmeren.

Tijdens Focus op Fondsenwerving:

• Gaan we in een klein groepje aan de slag met jouw strategisch fondsenwervingsplan. Dit is de basis voor de groei van je stichting.
  • Van pitch tot het kiezen van juiste vormen van fondsenwerving, van begroting tot planning.
  • Ontdek je waar jouw kracht ligt en waar de kansen voor de stichting liggen.
  • Ontdek je hoe je zorgt dat je gaat bouwen aan relaties met partners, donateurs en vrijwilligers.
  • Maak je inzichtelijk wat jij te bieden hebt als stichting.
  • Pak jij je focus en weet je met welke stappen je aan de slag kunt om strategisch en structureel inkomsten te genereren.
  • Leer je door een helder verhaal, een duidelijke strategie en een professionele aanpak steeds meer bedrijven, fondsen en donateurs aan je te binden.
  • Creëer je bestaansrecht voor je stichting en kun je zo je doelgroep kwalitatief gaan (blijven) helpen.

Praktische informatie:

• Start: volgende groep start weer in 2023. Data volgt hier binnenkort
  • Meld je aan voor: datum volgt
  • Lengte: 7 maanden
  • Dagen:
    • 3 live dagen (in omgeving Gouda) van 9.30 – 13.30
    • 8 thema sessies live online via zoom (van 9.00 – 11.30)
    • 10 Q&A sessies live online via zoom (9.00 – 10.00)
    • Live terugkomdag
  • Prijs: 1500 euro (excl. btw)
  • Inclusief:
    • Opdrachten
    • Werkboek met waardevolle templates en tools
    • Lunch op de live dagen
    • Certificaat van deelname

Als jij hier serieus toe bereid bent, kom dan kennismaken!

“Overschat niet wat je in een jaar kunt doen. Onderschat niet wat je in 2 tot 3 jaar kunt doen.”
(slogan Stichting Present Nederland).

Wat heb je na dit programma liggen?

1. Een strategisch fondsenwervingsplan, waarmee je de actief stappen kunt zetten om structureel aan de slag te gaan en te blijven met je fondsenwerving.
  2. Verheldering en optimalisatie van je fondsenwerving.
  3. Concreet inzicht in de mogelijkheden om relaties aan te gaan en aan je te binden op een manier die bij jou past.
  4. Theorie en tools om aan de slag te gaan met fondsenwerving.
  5. Gedegen kennis voor het maken van keuzes binnen je strategie.
  6. Zicht op jouw mogelijke groei door het gebruik van diverse inkomstenbronnen.

Laat duidelijk zijn dat ik je uitsluitend kan helpen wanneer jij:

• Bereid bent geld en tijd te investeren in jezelf en in de groei van je stichting.
  • Positief bent ingesteld en lef hebt om te (blijven) leren, investeren en groeien.
  • Van aanpakken houdt.

Als jij hier serieus toe bereid bent, kom dan kennismaken!

(slogan Stichting Present Nederland).

Wat neem je mee uit deze sessies?

• Welke stappen je hiervoor kunt zetten.
  • Mogelijkheden voor een structurele inkomstenstroom.

Lees hieronder wat deelnemers uit mijn eerdere sessies haalden:

Dat het een praktische, open en laagdrempelige groeisessie is. Iedereen kan ervaren wat fondsenwerving is door eraan deel te nemen.

Mirai van der Burg - Mirza