Geef je leiding aan een maatschappelijk project en wil je zonder kosten een extra inkomstenbron genereren voor dit project? Dan willen we je graag informeren over een nieuwe manier om donaties te genereren.
We zijn zojuist een samenwerking gestart met DoelShop, een online platform waar maatschappelijke doelen een structurele bron van inkomsten kunnen ontvangen.

Ontvang donaties elke keer als iemand online winkelt
DoelShop werkt samen met honderden webshops (zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com, Thuisbezorgd, Hema, AliExpress) die hebben ingestemd om een deel van hun commissies te delen met maatschappelijke doelen die bij DoelShop zijn geregistreerd. Elke keer als een gebruiker van DoelShop.nl online winkelt bij een aangesloten webshop, wordt er een gratis donatie gegenereerd voor het doel van hun keuze. Zo worden commerciële winsten herverdeeld naar maatschappelijke projecten.

Je kunt je initiatief volledig gratis registreren op DoelShop.nl en zo een structurele bron van inkomsten genereren. Hieronder vind je meer informatie over hoe je zoveel mogelijk geld kunt inzamelen voor jouw project via DoelShop.

Stap 1: Registreer je doel
Maak eerst een account aan via deze link. 
Daarna staat je doel live op het platform en krijgt het een eigen DoelShop-link die je gemakkelijk met anderen kunt delen.

Stap 2: Lees de marketing handleiding
Om donaties binnen te krijgen, moet je je DoelShop-link promoten en de supporters van je project informeren over deze unieke kans om gratis te doneren. Aangezien ze toch terugkerende online aankopen doen, waarom er dan niet gratis mee doneren aan jouw doel! Een handige marketing handleiding en gratis promotiemateriaal vind je hier.

Stap 3:Structurele bron van inkomen
Niet iedereen zal meteen een aankoop doen, dus verwacht niet dat je in korte tijd een enorme berg geld binnenhaalt. De kracht van DoelShop is het genereren van een structurele inkomstenbron voor je doel. Aangezien mensen toch elk jaar terugkerende online aankopen doen, kan dit een zeer welkome extra bron van inkomsten betekenen, die je supporters niets extra’s kost!

Is het echt…gratis?
Ja, de donaties worden rechtstreeks gefinancierd door de partners van DoelShop en zijn dus gratis voor de gebruikers van het platform. Er wordt geen extra cent betaald om een donatie te genereren.
Je betaalt ook niets om je doel te registreren en donaties te ontvangen.

Meer informatie
Op de website van DoelShop kun je meer informatie lezen over hoe het werkt en antwoorden op veelgestelde vragen. Voor andere vragen over DoelShop kun je contact opnemen met oprichter Erwin Klomp door te mailen naar erwin@doelshop.nl.